Matkailijan lomakohteet!

Tältä sivustolta löydätte matkakohteita sekä tietoja kyseisistä kohteita myyvästä verkkokaupasta,tarjouksista yms. Ja kyllä sivustolla olevat linkit ovat 90 luvun muodossa mutta silti ne toimivat kuten huomaatte jos niistä klikkaatte. Lukekaa kaikki loppuun esimerkiksi tarjoukset niin saatatte yllättyä kuinka edullisia matkoja nykyään löytyy. Hyvää matkaa!

Matkavaruste on matkailijan erikoiskauppa. Olit sitten liikematkustaja, reppureissaaja, automatkailija tai etelän aurinkoon suuntaava, Matkavarusteesta löydät kaikki matkallasi tarvittavat varusteet.

Matkavaruste tarjoaa erittäin laajan valikoiman laatutuotteita, edulliset toimitusmaksut ja asiakaspalvelun, joka auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Kaikille ostoksille on täysi tyytyväisyystakuu: saat rahat takaisin, jos tuote ei vastaa siitä annettuja ominaisuuksia.

Kotimainen matkatoimisto!

Matkapojat Oy on tamperelainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1976. Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapoikien kautta matkustaa yli 500.000 matkustajaa laivoilla joka vuosi. Matkapojat toimii myös matkanvälittäjänä maan merkittävimpien matkanjärjestäjien tuotteille.

Interhomen pääpaikka on Sveitsissä. Omia tytäryhtiöitä ja kumppaneita sillä on jo 15 maassa. Suomeen Interhome Oy perustettiin 1993. Myyntitoimistojen lisäksi Interhomella on yli 120 paikallista palvelutoimistoa. Kaikilla kohteilla on oma avaimenhaltija, joka on joko Interhomen palvelutoimisto tai yksityinen henkilö. He huolehtivat, että vuokraamasi loma-asunto on sovitussa kunnossa ja voit viettää huolettoman ja rentouttavan loman.

Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonta kohdistuu 24:een Euroopan maahan. Etäisimmät kohteet ovat Kroatian Split ja Italian Rooma. Matkoja on risteilyistä ja kahden päivän Tallinnan matkasta runsaan viikon pituisiin Baltian kylpylämatkoihin ja Euroopan kiertomatkoihin.

Hotellimaailma on luotettava, kotimainen hotellien varauskanava. Hotellimaailmasta voi varata lähes kaikkien suomalaisten hotellien huoneita.
Mukana mm Cumulus-, Rantasipi-, Holiday Inn -hotelliketjut ja lukuisia kylpylähotelleja.

GLO Hotellit on moderniin elämäntyyliin suunniteltu hotelliketju suur-Helsingin alueella. GLO:n yksilöllinen tyyli ja eksklusiiviset palvelut ovat tehneet siitä Helsingin merkittävimmän hotellin. GLO-ketjuun kuuluu tällä hetkellä neljä hotellia:

– GLO Hotel Kluuvi: Helsingin keskustassa Kluuvikadulla
– GLO Hotel Art: Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla
– GLO Hotel Airport: Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä
– Hotelli GLO Helsinki Sello: Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellon yhteydessä

FlyHi.fi:n kautta voit ostaa lentolippuja hyvään hintaan. FlyHi on toiminut vuodesta 2002 ja on yksi pohjois euroopan suurimpia lentolippujen myyjiä. FlyHi.fi:n kautta löydät kaikki suosituimmant Helsingin reitit.

eTicketi.fi on myynyt lentolippuja vuodesta 2002 ja on nykyään yksi pohjoiseuroopan suurimmista lentolippujen myyjistä. Tällä hetkellä eTicket.fi toimii 14 maassa.

Oy Ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin suomalainen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internetsivuston lisäksi puhelimitse. Ebookersin Suomen toimistossa on 30 työntekijää.

Ebookers kuuluu maailman johtavaan matkailukonserniin nimeltä Orbitz Worldwide, joka on listattu New Yorkin pörssissä (NYSE: OWW). Orbitz Worldwide (www.corp.orbitz.com) on johtava online-matkailukonserni, joka käyttää uutta teknologiaa, minkä avulla sekä vapaa-ajan että liikematka-asiakkaat voivat tehokkaasti suunnitella ja varata matkoja ympäri maailman. Asiakkaiden käytettävissä on 75 000 yhteistyökumppanin tuotteet.

Best Western on yksityisten ja riippumattomien hotellien vuonna 1946 perustama kansainvälinen hotelliketju. Bestwestern.fi-sivustolta pystyt helposti varaamaan Suomessa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa sijaitsevien Best Western -hotelliketjun hotellien huoneita.

Suomessa persoonallisia, kansainväliset standardit täyttäviä hotelleja on aina Helsingistä Leville. Eri hotellikategorioista – Best Western, Best Western Plus ja Best Western Premier -, voi valita itselle sopivan vaihtoehdon. Varaa hotelliyö vaikka historialliseen vankilamiljööseen Katajanokan Best Western -hotelliin tai aktiivilomalle Leville.

Belvilla tarjoaa yli 20.000 loma-asuntoa 18 Euroopan maassa. He keskittyvät ensisijaisesti matkustajiin, jotka etsivät keskivertoa laadukkaampaa yösijaa lomalleen. Belvillan kautta saatavilla on hyvin laaja valikoima: maalla sijaitsevia asuntoja, kartanoita, majoja maatiloilla ja asuntolaivoja.

Auto Europesta on tullut johtava autonvuokrauksen välittäjä maailmalla. Auto Europen palvelut laajenevat koko ajan ja tällä hetkellä autonvuokraus onnistuu yli 8.000 eri kohteessa 135 eri maassa maailman ympäri.
Auto Europe tarjoaa suuren valikoiman vuokra-autoja:

Hertz, Avis, Europcar, Alamo…
Paikalliset autovuokraamot (joissakin maissa)

STS Alppimatkat on Pohjoismaiden suurin alppimatkoja järjestävä matkatoimisto. Hiihtomatkojen lisäksi valikoimissa on myös vaellusmatkoja Alpeille. STS Alppimatkat on osa ruotsalaista STS Alpresor AB:ta.

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi