Kuntoilu,painonhallinta,rasvanpoltto

Ja kyllä sivustolla olevista 90 luvun linkeistä pääsette tutustumaan erilaisiin verkkokauppoihin joilta löytyy otsikkoon liittyviä tuotteita aivan mielin määrin sekä jokaisen linkin alapuolella lukee jotain tietoa siitä mitä tuotteita kyseisellä sivustolla on . Tutustukaa rauhasssa 🙂

Aminopörssi on erikoistunut laadukkaiden urheiluravinteiden, kuntoiluvälineiden, kuntoilulaitteiden sekä superruokien ja luontaistuotteiden myyntiin. Aminopörssin vahvuuksia ovat erittäin kattava valikoima, edulliset hinnat ja nopeat toimitukset. Yli 79€ tilauksiin ilmainen toimitus lähimpään postitoimipaikkaan.

Aubrey-organics.fi – luonnonkosmetiikan verkkokauppa koko perheelle. Aubrey® -tuotemerkin takana on täysin luonnollista ja käsityönä valmistettua yhdysvaltalaista luonnonkosmetiikkaa vuodesta 1967.

Aubreyllä uskotaan siihen, että erinomaiset tuotteet perustuvat erinomaisiin aineosiin. Tämä ajatus on Aubrey Hamptonin yli 45 vuotta sitten perustaman luonnollisia kauneudenhoitotuotteita valmistavan yrityksen perusajatus. Tuotteissa käytetään vain parhaita yrtti- ja kasviperäisiä uutteita sekä luonnollisia vitamiinejä. Vuonna 1994 Aubrey® oli ensimmäinen sertifioitu orgaanisten kosmetiikkatuotteiden valmistaja Yhdysvalloissa. Tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 4500 jälleenmyyjän kautta.

Aubreylla on kattava valikoima hiusten-, vartalon- ja ihonhoitotuotteita koko perheelle, yhteensä yli 240 tuotetta. Sertifioiduille tuotteille on myönnetty Yhdysvalloissa USDA tai NSF/ANSI 305 sertifikaatti. Aubrey® käyttää BDIH- sertifikaattia eurooppalaisissa tuoteselosteissaan.

Hammaslääkärit ovat tienneet jo vuosien ajan, että hampaiden valkaisu on nopeaa ja turvallista.
Shinewhite hampaidenvalkaisuliuskat ovat kivuton, turvallinen, nopea ja edullinen tapa valkaista hampaita jopa 2-5 astetta jo muutamassa päivässä.
Vastaavasta hoidosta hammasklinikat veloittavat jopa 200 – 500 euroa. Verrattuna vastaaviin geelituotteisiin, Shinewhite -hampaidenvalkaisuliuskan käyttö on erittäin miellyttävä kokemus. Valkaisuliuskan saat asetettua hampaisiin helposti, se on lähes huomaamaton, eikä estä puhumista käytön aikana. Liuska on myös helppo poistaa käytön jälkeen.

Rasvanpolttodieetti.fi on 20 päivän kestoinen tehostartti painonpudotukseen, jossa treenataan kotona enintään 20 minuuttia päivässä. Rasvanpolttodieetti on edullinen (19€) ratkaisu painonpudotusongelmaan. Ohjelma sisältää kotitreeniohjeet 20 päivälle, ruokavalion sekä 20 rasvanpolttoa ja hyvinvointia edistävää vinkkiä.
Laihdutusreseptit.fi on luotu hyvinvoinnin ja terveellisemmän elämän tueksi. Sivustolta löytyy personal trainereiden suunnittelemia terveellisiä reseptejä sisältäviä sähköisiä reseptikirjoja. Kirjoilla on 100% rahat takaisin –takuu, mutta palautusprosentti on ollut erittäin matala.

Internetapteekki.fi:n valikoimista löydät kaikki tutut ja turvalliset apteekkituotteet, mukaan luettuna reseptivapaat lääkkeet.

Internetapteekki-nettiapteekki tukeutuu täysin uudenlaiseen asiakaspalvelukonseptiin, jossa asiakkailla on mahdollista saada maksutonta puhelinneuvontaa suoraan jokaiselta tuotesivulta, verkkokaupan ostoskorissa, tai sitten erillisen yhteydenottosivun kautta. Palvelun avulla pyritään tarjoamaan asiakkaille kokemuksen, jossa verkkoapteekkiasiointi on mahdollisimman lähellä henkilökohtaista apteekissa käyntiä.

Kevennys on 9 kuukautta kestävä kokonaisvaltainen painonpudotuskonsepti, joka koostuu kolmesta eri lisäravinteesta sekä verkkopalvelusta, jossa voit pitää ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa sekä laskea aterioidesi sisältämät kalorit.

Tutustumistarjouksena asiakas saa 2 viikon kokeilujakson postikulujen hinnalla (4,90).

MaxiFlex on tuote, joka tuo helpotusta aristaville ja jäykille nivelille. Sen ainesosat voivat vähentää ongelmia, jotka liittyvät nilkkojen, polvien, lonkkien, sormien ja niskan jäykkyyteen ja aristukseen. Tutustumistarjouksena nyt 2 kuukautta puoleen hintaan, eli 14.95€/2 kk (sisältää postikulut).

MelatonMax™ on luonnollinen lääke uniongelmiin. Melatoniini eli ”pimeähormoni” esiintyy elimistössä luontaisesti. Elimistössä sitä erittyy pääasiassa aivojen ympäröimästä käpyrauhasesta. Melatoniinin eritys lisääntyy pian pimeyden tulon jälkeen ja on huipussaan kello 02–04 välillä aamulla ja vähenee yön loppupuolella. Stressi vähentää melatoniinin määrää elimistössä.

Aiemmin reseptilääkkeenä toiminut melatoniini on erittäin suosittu uniongelmaisten suomalaisten keskuudessa.
MelatoMax™ auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja on turvallinen sekä luontainen apu aikaerorasituksen lievittämisessä.

TestoMax-valmisteen sisältämä sinkki auttaa ylläpitämään kehon normaalia testosteronitasoa sekä suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä eli hapen aiheuttamilta vaurioilta. Sinkki ylläpitää myös normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymiskykyä, kun taas B6-vitamiini puolestaan auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunteita. Lisäksi B6-vitamiini säätelee elimistön hormonitoimintaa. Näin TestoMaxin ainutlaatuinen koostumus auttaa pysymään aktiivisena ja vahvana kolmenkymmenen ikävuoden jälkeenkin.

Vadelmaketoni.fi – Vadelma ketoni tuotteet ovat kotimaisia, Suomessa valmistettuja.

Vadelmassa on runsaasti ketoneita, joiden on havaittu olevan avainasemassa tehokkaaseen painonhallintaan. Vadelmaketoni sitoo tehokkaasti rasvaa. Osana terveitä elämäntapoja painonhallintasi nousee aivan uudelle tasolle. Juuri siksi vadelma ketoni on saavuttanut supersuosion mm. USA:ssa, Ruotsissa ja Saksassa. Vaikutus perustuu samoihin aineisiin, joita maksa erittää vähäkalorisella tai vähähiilihydraattisella dieetillä. Vadelma ketoni on ravintolisä, eikä siten korvaa monipuolista ruokavaliota tai liikuntaa. Parhaat ja nopeimmat painonhallinnan tulokset saavutat yhdessä liikunnan kanssa, mutta painosi putoaa myös, mikäli et esimerkiksi terveydellisistä syistä pysty harrastamaan liikuntaa. Vadelma ketoni on luonnollinen tuote, joka ei sisällä sivuvaikutuksia. Se on Suomessa valmistettu turvallinen tuote, joita ei myydä muualla kun omassa verkkokaupassamme.

Ilmainen toimitus – Kokeile Vadelma ketonia 30 päivän ajan tarjoushintaan vain 7,90 (norm. 49,90) – Tilaajalahjaksi verenpainemittari (arvo 69,90 €)

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi