Harrastukset ja vapaa-aika!

Kaikenlaisia verkkokauppoja yllä olevan otsikon mukaisiin toimiin ja kyllä linkit ovat 90 luvun muodossa ja toimivat! Selailkaa linkkejä ja lukekaa mitä kaikkea olisi mahdollista saada 🙂

EuroRC on radio-ohjattaviin autoihin, helikoptereihin ja multikoptereihin keskittynyt verkkokauppa. Myynnissä olevat tuotteet ovat korkealaatuisia harrastevälineitä, eivät leluja. Kaupassa on paljon tuotteita, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia. EuroRC:llä on suorat sopimukset tehtaiden kanssa, joten hintataso on kansainvälisestikin kilpailukykyisellä tasolla. Tuotteita myydään enenevässä määrin myös Eurooppaan

Eräliike Hiidenkivi on tunnettu suomalainen metsästykseen ja erätarvikkeisiin keskittynyt verkkokauppa.

Hiidenkivi on kivijalkaliikkeensä puolella tullut tunnetuksi erittäin laadukkaista tuotteista ja loistavasta asiakaspalvelusta.
Nyt samat arvot on siirretty myös uudistuneeseen verkkokauppaan!

Tilaa ennustajan laatima viikkohoroskooppi! Vihdoinkin sinulla on mahdollisuus saada kokeneen Suomalaisen ennustajan laatima tarkka horoskooppi suoraan sähköpostiisi joka viikko. Liity horoskooppikerhoon jo tänään ja saat apua talous-, parisuhde-, työ- ja terveysasioihin.

Jarmix.fi on Joka Kodin verkkokauppa.

Valikoimasta löytyvät tuotteet kädentaitajille, esimerkiksi Novita-langat, kanavatyöt, ristipistotyynyt ja risti- ja laakapistoliinat. Kodin ja puutarhan hoitoon on erilaisia tarvikkeita ja esimerkiksi paljon erilaisia silkkikukkia. Jouluvalot ja muut Joulutarvikkeet kuuluvat myös valikoimaan. Liikuntaa harrastaville laadukkaat, kotimaiset, ESLA-potkukelkat ja erilaisia polkupyörätarvikkeita. Lisäksi valikoimasta löytyy tekstiilejä miehille, naisille ja lapsille, kirja- ja paperitarvikkeita, taloustavaroita sekä kodin tekstiilejä (seinävaatteet, matot, vuodetekstiilit ja vahakankaat) sekä lapsille leluja.

Nopeat toimitukset.

KauppaKanava.fi on vuodesta 2005 saakka toiminut täysin suomalainen verkkokauppa. Sivuston liikeideana on tarjota asiakkailleen vaivaton tapa ostaa kuukausimaksulla viihde-elektroniikan ja vapaa-ajan tuotteita.

Kaikki tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja kotiovelle jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Asiakas voi tehdä ostoksen ilman käsirahaa ostamalla osissa tai vaihtoehtoisesti maksaa tunnetuimmilla luottokorteilla sekä pankkien verkkomaksuilla. Osissa maksamalla asiakas ei joudu kytkytetyksi vaan voi maksaa joko ilmoitettua tai suurempaa kuukausierää.

Laser24 Verkkokauppa on vuonna 2007 perustettu yritys, jonka tuotteita ovat muun muassa:
– Nimineulat
– Postilaatikkokilvet
– Erilaiset nimikilvet niin yrityksille kuin yksityisille.

Tuotevalikoimassa on myös paljon erilaisia lahjatavaroita, jotka sopivat yrityksien liikelahjoiksi ja yksityisille, koska on mahdollista tilata vaikka vain yksi kappale.

Tuotteita tehdään myös omasta logosta ja jopa valokuvasta voidaan kaivertaa mm. tyylikäs taulu esimerkiksi puulle tai muoville.

Pelaajanvalinta pähkinänkuoressa:
* Harvinaiset pelit. Asiakas voi tiedustella peliä ja Pelaajanvalinta etsii pelin asiakkaalle!
* Runsaasti Suomen halvimpia pelejä, luotettavasti perille toimitettuina.
* Hyvää ja laadukasta palvelua
* Viikottain vaihtuvat peliaiheiset kamppikset.
* Päivittäin vaihtuvat erikoistarjoukset
* Uusimmat hittipelit.

Roboshop.fi-verkkokaupasta saat tarvikkeet harrastuksiin: radio-ohjattavat, lelut ja gadgetit. Valikoimissa on perinteisiä radio-ohjattavia autoja ja veneitä, mutta myös leluja myös pienemmille lapsille (6kk ->). Tämä on jokaisen kauko-ohjattavista vempaimista pitävän toivekauppa!

Roboshopilla on noutopiste Espoon Tapiolassa.

Ilmainen treeni-ohjelma kesäksi kuntoon haluaville yllä olevasta linkistä!

Sissos.fi on Suomen suurimpia erätuotteiden verkkomyymäläitä. Vuosimyynti 1,8 miljoonaa euroa.
www.sissos.fi -verkkokauppa poikkeaa monesta muusta kasvottomasta verkkokaupasta tarjoamalla henkilökohtaista palvelua perinteisessä kivijalkakaupassamme Raumalla, josta tuotteet voi myös maksutta noutaa. Myös toimituskulut ovat kaupassa alhaiset.

Telttoja on kahta eri kokoa 4m x 4m ja 4m x 8m. Telttojen kaveriksi saa pöydät ja tuolit. Kalusteet riitävät jopa 160 hlön tilaisuuteen, kuten kesäjuhliin, lakkiaisiin, häihin tai vaikka festarialueelle tms. Lisäksi on mahdollista vuokrata tapahtumaan makkaragrilli, paellapannu tai vaikka popcorn koneen. Telttoja, pöytäsettejä ja muuta kalustoa vuokrataan myös erikseen, eli voi vuokrata vain pöytäsetit vaikkei telttaa tarvitse.

White Room Store on laadukkaiden ja tyylikkäiden lasketteluvälineiden ja -vaatteiden erikoisliike. Myymälä Helsingissä ja verkkokauppa tarjoavat asiakkailleen huolellisesti valikoidun kokoelman alan parhaita tuotteita. Valikoimasta löytyy mm. seuraavien merkkien tuotteita: Moment, Sweet Protection, Peak Performance, Elevenate, Trew, POC, Kask, Marker, Dakine, Black Diamond, Evoc ja Holmenkol.

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi